Lista dig hos oss

Det finns två sätt att byta hälsocentral till HumanResurs. Dels den traditionella blanketten men även en digital lösning som är lika snabb som enkel.

Valet för dig som sätter din hälsa i fokus

Att vi är privatdrivna innebär att vi har vårdavtal med Region Västernorrland och arbetar utifrån samma regler och villkor som den offentligt drivna vården. Skillnaden mot de hälsocentraler som drivs av Region Västernorrland är att vi som privat vårdgivare har närhet till våra ägare, korta beslutsvägar och kan anpassa vår verksamhet efter vad som passar våra kunder/patienter bäst. På HumanResurs har vi arbetsglädje, höga ambitioner och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi vill utvecklas och ge våra kunder det bästa. Vi tror och hoppas att du som listad hos oss märker detta också.

Du kan byta hälsocentral på något att dessa sätt:

Listning via webbtjänst

Nu kan du logga in via tjänsten ”1177 Vårdguidens e-tjänster” och byta vårdcentral med några enkla klick. Allt du behöver är en vanlig E-legitimation som du får genom din bank eller annan leverantör.

Klicka här för att komma direkt till 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Mer information om tjänsten hittar du på dess webbplats.

Listning via blankett

För att lista dig hos oss måste du först ladda ner blanketten från vår webbplats. Klicka här för att ladda ner blanketten. Skriv därefter ut blanketten och fyll i alla dina uppgifter. När blanketten är ifylld skickar du den till följande adress: HumanResurs Hälsocentral Älgvägen 17 891 43 Örnsköldsvik Kontakta oss om du vill beställa blanketter och frankerade kuvert. Du når oss via epost hc@humanresurs.se eller på telefon 0660 – 55 900. Kom ihåg att ange antal och adress om du väljer att använda e-post.