Med anledning av spridning av coronaviruset (covid-19)

Med anledning av coronspridningen (covid-19) vi har i Sverige och övriga världen just nu, har vi sammanställt information och rekommendationer till våra kunder. Vänligen se nedan.

Läs mer: Information med anledning av spridning coronavirus (covid-19)

Nu kan vi erbjuda både antikroppstestning och rese-/friskintyg, läs mer nedan!

Våra restriktioner

Det är viktigt att vi alla tar ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av corona-viruset. För både vår egen trygghet och för dig som möter oss har vi vidtagit dessa restriktioner:

  • Vi tar ej i hand när vi hälsar på individer och kunder
  • Endast friska individer utan förkylningssymptom (halsont, feber, hosta, snuva etc.) är välkomna på besök hos oss

Antikroppstestning och rese-/friskintyg

Antikroppstestning mot covid-19

Vi kan nu erbjuda dig som privatperson antikroppstest mot covid-19. Provet tas genom ett blodprov i armen och kommer skickas till ett laboratorium för analys. Svar kommer inom 3-7 arbetsdagar.

Vi har valt att inte göra snabbtester för att vara säkra på att provtagningen blir av tillräckligt hög kvalitet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Kontakta oss på 0660-29 98 30 om du vill veta mer eller för bokning. 
Pris: 1325 SEK

PCR-testning för rese-/friskintyg 

Vi är nu glada över att kunna erbjuda möjligheten till PCR-provtagning för rese-/friskintyg. Inför resa till andra länder eller av annan anledning kan man behöva uppvisa ett friskintyg som visar att man inte bär på en pågående covid-19 infektion. PCR-testning för rese-/friskintyg ingår inte i den av staten finansierade testningen som regionerna åtagit sig att genomföra för att identifiera fall vid misstänkt covid-19-infektion.

Provtagning sker hos HumanResurs Företagshälsa och kan erbjudas måndag – fredag mellan klockan 13:00-14:00 (observera att intyg endast kan lämnas ut på vardagar). Bokning måste ske innan.

Ta reda på vad som gäller i landet du ska åka till innan bokning av PCR-testning sker. Kraven gällande tidpunkt när provet skall vara taget, skiljer sig mellan olika länder. Tiden från provtagning till ett färdigt intyg från oss beräknas till ca 48h (förutsatt att laboratoriet håller sin tidsram).

Utrikesdepartementet har samlat råd och anvisningar kring resande till och från andra länder och Sveriges ambassader ger reseinformation per land till svenska resenärer.

Välkommen att kontakta oss på 0660-29 98 30 för bokning eller om du vill veta mer.
Pris: 3200 SEK (ink moms)