Med anledning av spridning av coronaviruset (covid-19)

Med anledning av coronspridningen (covid-19) vi har i Sverige och övriga världen just nu, har vi sammanställt information och rekommendationer till våra kunder. Vänligen se nedan.

Läs mer: Information med anledning av spridning coronavirus (covid-19)

Vi kan nu erbjuda antikroppstestning , läs mer nedan!

Våra restriktioner

Det är viktigt att vi alla tar ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av corona-viruset. För både vår egen trygghet och för dig som möter oss har vi vidtagit dessa restriktioner:

  • Vi tar ej i hand när vi hälsar på individer och kunder
  • Endast friska individer utan förkylningssymptom (halsont, feber, hosta, snuva etc.) är välkomna på besök hos oss
  • Vi använder munskydd och önskar att du använder det när du kommer till oss. Om du av någon anledning inte har med dig, erbjuder vi munskydd på plats. 

Friskintyg vid resa

För resa till andra länder kan ett så kallat friskintyg krävas för att resa in, som påvisar att man inte bär på en pågående covid19-infektion. 

I nuläget kan vi EJ erbjuda friskintyg med PCR-tester för privata resor. 

Antigen Snabbtest – friskintyg
Om landet, flygbolaget etc. godkänner friskintyg med Antigen Snabbtest, kan vi hjälpa er med intyg.

Pris 950 SEK ink moms. 

Ta reda på vad som gäller i landet du ska åka till innan bokning av test sker. Kraven gällande tidpunkt när provet skall vara taget, skiljer sig mellan olika länder. Tiden från provtagning till färdigt intyg är ca 30 minuter. 
Utrikesdepartementet har samlat råd och anvisningar kring resande till och från andra länder och Sveriges ambassader ger reseinformation per land till svenska resenärer. 

Vill du veta mer kontakta oss via mail på fh@humanresurs.se 

Antikropptestning

Antikroppstestning mot covid-19

Vi kan nu erbjuda dig som privatperson antikroppstest mot covid-19. Provet tas genom ett blodprov i armen och kommer skickas till ett laboratorium för analys. Svar kommer inom 3-7 arbetsdagar.

Vi har valt att inte göra snabbtester för att vara säkra på att provtagningen blir av tillräckligt hög kvalitet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Kontakta oss på 0660-29 98 30 om du vill veta mer eller för bokning. 
Pris: 1325 SEK