Med anledning av coronaviruset (covid-19)

Vi följer myndigheternas rekommendationer 

Det är viktigt att vi alla tar ett gemensamt ansvar för att minska spridningen av corona-viruset. För både vår egen trygghet och för dig som möter oss har vi vidtagit dessa restriktioner: Du som besöker oss kan vara trygg med att vi följer de nationella rekommendationerna från myndigheter samt eventuella regionala råd i Västernorrland. 

Vid behov att diskutera dina symtom eller andra funderingar är du välkommen att ringa oss på 0660-29 98 30 på våra telefontider:
måndag – torsdag kl  08:30 –09:30 samt 13:30 – 14:30
fredag kl 08:30 – 09:30

 

Friskintyg vid resa

För resa till andra länder kan ett så kallat friskintyg krävas för att resa in, som påvisar att man inte bär på en pågående covid19-infektion. 

I nuläget kan vi EJ erbjuda friskintyg med PCR-tester för privata resor. 

Antigen Snabbtest – friskintyg
Om landet, flygbolaget etc. godkänner friskintyg med Antigen Snabbtest, kan vi hjälpa er med intyg.

Pris 950 SEK ink moms. 

Ta reda på vad som gäller i landet du ska åka till innan bokning av test sker. Kraven gällande tidpunkt när provet skall vara taget, skiljer sig mellan olika länder. Tiden från provtagning till färdigt intyg är ca 30 minuter. 
Utrikesdepartementet har samlat råd och anvisningar kring resande till och från andra länder och Sveriges ambassader ger reseinformation per land till svenska resenärer. 

Vill du veta mer kontakta oss via mail på fh@humanresurs.se