Psykolog? Arbeta med företagshälsa och påverka arbetslivet

Längtar du efter en arbetsplats där balans mellan arbete och fritid, variation och goda arbetsvillkor är en naturlig del av din vardag? Då kommer du att trivas hos oss!

Din nya roll
Nu har du möjlighet att ta dig an en spännande roll med en helt ny inriktning hos oss på HumanResurs!

I denna konsultativa tjänst finns du där som en pålitlig stöttepelare för företag, chefer och anställda i olika situationer som behöver lösas. Här gör du verklig skillnad för andra företag genom att genomföra insatser på grupp- och organisationsnivå, men ibland även på individnivå. Vår kundbas är bred och sträcker sig från små till stora företag, men du kommer främst att arbeta med de större företagen.

Här väntar varierande arbetsdagar fyllda av en spännande mix av arbetsuppgifter! Du kommer att vara en ovärderlig resurs när det gäller att hantera och lösa konflikter på arbetsplatser. Dessutom kommer du att ägna dig åt utbildningar och workshops, ta hand om viktiga arbetsmiljöfrågor och genomföra kartläggningar och utredningar. Du kommer även att få delta i kundmöten och kundplanering. Detta är bara en liten del av vad dina dagar kommer att innefatta!


Hur är det att arbeta på HumanResurs?
Här välkomnas du till en liten och trivsam arbetsplats där du arbetar tillsammans med 17 trevliga kollegor som alltid ställer upp när det behövs! Vi är ett lokalt företag i Örnsköldsvik som värdesätter den lokala andan som genomsyrar hela verksamheten. Vi strävar efter att vara förebilder för våra kunder genom att leva som vi lär när det gäller vår arbetsmiljö, och det märks på många sätt.

En balanserad tillvaro ⚖️
Vi värnar om en sund balans mellan arbete och fritid. Oavsett om du har en frisörtid eller en familjeaktivitet är det viktigt att ditt liv går ihop. Därför erbjuder vi flexibilitet inom fastställda ramar för att underlätta i din vardag. Med lite planering kommer vi självklart hjälpa dig att få livspusslet att fungera!

Påverka och gör skillnad 💬
Hos oss har du goda möjligheter att påverka, utveckla och göra verklig skillnad inom vår organisation. Vi har en platt struktur med korta beslutsvägar där vi låter alla göra sin röst hörd när det gäller både innehållet i sin tjänst och arbetsplatsen som helhet.

Generösa ledighetsperioder 🌴
Under perioder när vi har mindre att göra tar vi tillfället i akt att stänga och erbjuda våra medarbetare längre ledigheter. Till exempel håller vi stängt under fyra veckor varje sommar! Hos oss behöver du alltså inte oroa dig för att pussla ihop semestern – vi garanterar att alla får den ledighet de önskar, behöver och förtjänar.

Sammanhållning och förmåner 🤝
För att bevara vår starka gemenskap ordnar vi regelbundet gemensamma aktiviteter. Det kan vara allt från gemensam träning till aktivitetsluncher och utflyktsdagar – allt som stärker vår sammanhållning ytterligare! Som extra förmåner erbjuder vi sjukvårdsförsäkring, interna och externa utbildningsmöjligheter samt friskvårdstimme och friskvård. Vi bryr oss om ditt välmående och din hälsa!

Stämmer detta in på dig? 👋
Nu letar vi efter dig – en legitimerad psykolog med talang för att bemöta individer och organisationer på ett sätt som verkligen får dem att känna sig sedda och hörda.
Visst, tidigare erfarenhet inom liknande arbete är en fördel! Men vad som verkligen räknas är ditt genuina intresse och engagemang för att skapa en positiv och meningsfull förändring för våra företagskunder. Vi tror att du har förmågan att förstå de utmaningar som kan uppstå i arbetsrelationer, till exempel mellan en chef och en anställd. Genom att se saker från båda parters perspektiv kan du erbjuda lösningar som gynnar alla inblandade. ⭐

Ditt arbete kommer, som tidigare nämnt, att vara både variationsrikt och mångsidigt. Det innebär inte bara variation i arbetsuppgifter utan också i arbetsplatser. Vissa dagar kommer du att träffa kunderna på vårt kontor, medan andra dagar kommer att vara på deras arbetsplatser. Därför är det viktigt att du har körkort, så att du smidigt kan ta dig till våra kunders arbetsplatser! 🚘


Har du några frågor?
Ring eller maila mig!
Anna Alexandersson
anna.alexandersson@humanresurs.se
0660-30 98 30

Varmt välkommen med din ansökan!